كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
بر خلاف ساير غلات، گندم در توليد بسياري از محصولات مختلفي از جمله در تهيه نان، بيسكويت، كيك، اسپاگتي، ماكاروني و … مورد مصرف قرار ميگيرد. از نشاسته گندم در صنايع كاغذسازي، چسب سازي نيز استفاده ميشود. سبوس و كاه گندم نيز به عنوان خوراك دام استفاده ميگردد. بلغور گندم يك نوع شناخته شدهتر از دانههاي كامل گندم است. بلغور داراي چربي كم و در عوض سرشار از مواد معدني همچون منگنز، منيزيم و آهن است و منبع خوبي از پروتئين گياهي محسوب شده و ميتواند دوز بسيار خوبي از فيبر مورد نياز سلامت گوارش و قلب انسان را تامين كند. به همين دليل بلغور گندم بخشي از يك رژيم غذايي سالم ميتواند باشد. براي اشنايي با بيشتر با طرح توليد بلغور گندم با ما در ادامه مطلب همراه باشيد.
منبع: طرح توليد بلغور گندم
امتیاز:
بازدید: 0
بر خلاف ساير غلات، گندم در توليد بسياري از محصولات مختلفي از جمله در تهيه نان، بيسكويت، كيك، اسپاگتي، ماكاروني و … مورد مصرف قرار ميگيرد. از نشاسته گندم در صنايع كاغذسازي، چسب سازي نيز استفاده ميشود. سبوس و كاه گندم نيز به عنوان خوراك دام استفاده ميگردد. بلغور گندم يك نوع شناخته شدهتر از دانههاي كامل گندم است. بلغور داراي چربي كم و در عوض سرشار از مواد معدني همچون منگنز، منيزيم و آهن است و منبع خوبي از پروتئين گياهي محسوب شده و ميتواند دوز بسيار خوبي از فيبر مورد نياز سلامت گوارش و قلب انسان را تامين كند. به همين دليل بلغور گندم بخشي از يك رژيم غذايي سالم ميتواند باشد. براي اشنايي با بيشتر با طرح توليد بلغور گندم با ما در ادامه مطلب همراه باشيد. منبع: طرح توليد بلغور گندم طرح توليد بلغور گندم | معرفي بلغور گندمبلغور به لحاظ معناي لغوي به هر چيز در هم شكسته و در هم له شده اطلاق ميشود و به طور خاص گندم يا جوي پخته شده و خشك كرده را بلغور مينامند كه از فرايند آسياب و نيمكوب شدن بدست ميآيد و ماندگاري بسيار بالايي دارد و آن را مدتها ميتوان نگهداري نمود، بدون آنكه كپك بزند و يا بوي رطوبت بگيرد. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد. ويژگيهاي بلغوربا افزايش جمعيت و روبه رو شدن با مشكلات ناشي از آن از جمله كمبود مواد خوراكي، پيدا كردن راه حلهايي براي تهيه منابع غذايي وسيع و به صرفه اقتصادي بسيار مورد توجه قرار گرفته. توليد جايگزينهاي مختلف براي منابع غذايي عموم مردم از جمله راهكارهاي توليد منابع جديد غذايي ميباشد. از آنجا كه سالانه مقدار قابل توجهي برنج براي مصارف روزانه به ايران وارد ميشود و همچنين ايران از لحاظ توليد گندم به خودكفايي كامل رسيده، ميتوان بخشي از مصرف برنج را با فراورده معرفي شده جايگزين نمود. در اين شرايط از حجم واردات بي رويه برنج كاسته شده و ميزان اشتغالزايي در سطح كشور بالا خواهد رفت. از ويژگيهاي بارز بلغور گندم ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
طرح توليد بلغور گندم | معرفي كد هاي آيسيكبر اساس سيستم طبقهبندي آيسيك كد محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل ميباشد. جدول كد آيسيك محصولات مورد نظر
طرح توليد بلغور گندم | مواد اوليهبا توجه به توضيحات ارائه شده تنها مواد اوليه اين محصول گندم است كه بايد با تجهيزات و مراحل مناسب كه در ادامه در مورد آن توضيح خواهيم داد پوسته گرفته و كوبيده شود كه به بلغور گندم تبديل شود. گندمها نيز انواع گوناگوني دارندكه به آنها اشاره ميشود. گندم بهاره و پاييزهاين دو نوع علاوه بر آن كه دانههايشان از نظر رنگ ، بافت ، شكل و … باهم متفاوتند شرايط رشد آنها نيز باهم تفاوت دارد. اين دو نوع گندم را در دو زمان مختلف در سال كشت مينمايند. از لحاظ ظاهري عمق شيار روي دانه گندم پاييزه زياد و در گندمهاي بهاره كم است. همچنين از لحاظ مصرف گندمهاي بهاره و پاييزه به دو گروه نرم و سخت تقسيم ميشوند. نرم بهاره و پاييزه براي مصرف در صنايعي همچون بيسكويت سازي، شيريني پزي و كيك پزي مناسبند. در حالي كه گندمهاي سخت بهاره و پاييزه در نانوايي استفاده بيشتري دارند. گندم دورومگندم دوروم از گروه گندمهاي تتراپلوئيد هستند. گندم دوروم از نظر ويژگيهاي تغذيهاي بهتر از ساير گونههاي گندم است. ويژگيهاي بارز اين گندم شامل دارا بودن ميزان زياد پروتئين، بتاكاروتن و برخي املاح و ويتامينها است. خواص كيفيتي گندم دوروم تاثير بسزايي در فرايند عمده صنايع آسياباني و ساخت محصولات خميري دارد. در حقيقت، سموليناي مورد استفاده جهت ساخت محصولات خمير، يك محصول پيچيده ميباشد كه از غلات با دقت بالايي بدست ميآيد. گندم دوروم در مقابل خشكسالي و بيماريها از گندمهاي سخت بهاره مقاومتر است. انواع پاييزه آن در مقابل سرما مقاومند و براي تهيه آرد ماكاروني كشت ميشوند. همچنين گندم دوروم گندم سختي است و تورم نشاسته آن بيشتر از گندمهاي سخت ديگر است. موارد كاربرد بلغوربلغور به صورت گرانولهاي توليد شده از گندم مورد استفاده انسان ميباشد كه ميتواند جايگزين بسيار مناسبي براي برنج باشد. بستهبندي اين فراورده در كيسههاي پلاستيكي در وزنهاي مختلف است و به دليل پائين بودن ميزان نشاسته و بالا بودن ميزان پروتئين نسبت به بسياري از مواد غذايي مانند نان، سيب زميني و برنج ميتواند جايگزين مناسبي بوده و ايجاد تنوع غذايي براي مصرف كننده را به همراه داشته باشد. تكنولوژي و فرايند توليد بلغور
بهترين نوع گندم براي توليد بلغور با كيفيت مناسب، گندم دوروم است. پس از بارگيري و انتقال اين نوع گندم به كارخانه گندم را ابتدا به بخش بوجاري برده و توسط دستگاههاي مربوطه بوجاري ميگردد. بعد از مرحله بوجاري، گندم را شستشو ميدهند. شستشو به دو روش استفاده از وانهاي مربوطه و يا استفاده از نوار نقاله متحرك و اسپري آب بر روي آن انجام ميشود. گندم را پس از شستشو در وانهاي استيل پر شده از آب به مدت يك ساعت توسط همزن خيس ميگردد و سپس عمليات پخت مقدماتي را در اتوكلاو و ديگ بخار را انجام ميدهند. بسته به بافت و نوع گندم اين عمليات در دماهاي بالاي مختلف و در مدتهاي گوناگوني انجام ميشود. در اثر اين عمل نشاسته گندم ژلاتينه ميگردد. پس از مرحله پخت گندم و پوستگيري محدود گندم را در كابينتهاي خشك كن هدايت ميكنند. البته ميتوان گندمها را توسط بستر سيال نيز خشك كرد. در آخر گندم خشك شده را آسياب و در بستههايي از جنس سلوفان به وزن 1كيلو گرم توسط دستگاه بسته بندي و سپس انبار و براساس سفارش به بازار حمل ميگردد. جهت بازديد از ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد. آمار توليد انواع بلغور در كشور
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد. منبع: طرح توليد بلغور گندم
امتیاز:
بازدید: 0
|
|
|||
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |